Sunday, May 13, 2012

Buku Program Hari Guru 2012


Ni Muka Depan Awal..sebelum diedit..

16 Mei nanti akan ada sambutan hari guru...special day for teachers...jadi dah buat sedikit persiapan untuk buku program. Baru siap muka depan..isi-isi dalam pun sedang dilengkapkan,tinggal nak masukkan tentatif...son nnti dah siap,ckgu akan share isinya..

16 Mei merupakan hari yang istimewa buat warga pendidik khususnya guru..16 Mei ialah sambutan hari guru..setelah 2 tahun jd emcee, tahun ni cikgu buat buku program plak. Muka depan telah pun diedit, maklumat2 asas pun ada, dengan tentatif yang telah diubah beberapa kali dan dengan lengkapnya senarai ajk serta penerima anugerah hari guru, maka lengkaplah buku program hari guru pada tahun ni.

Semua ni boleh dilihat secara keseluruhan melalui format PDF 





Hihi..ada nama cikgu kat situ..cikgu dah tahu nak dpt hadiah...:)


 Semua maklumat asas mengenai sejarah,objektif,logo,tema serta lagu tu boleh didapati dari laman web KPM >> HARI GURU

Saya design buku program ni dengan menggunakan Publisher,so x dpt nak upload kat scribd dlm bentuk publisher,so dah save guna PDF untuk scribd..so sesiapa berminat nak dapatkan buku program ni dlm bentuk publisher boleh request via emel <azzahra_83@yahoo.com> ataupun tinggalkan emel di ruangan komen.

Semoga sharing ini bermanfaat...Selamat Hari Guru...




266 comments:

  1. leh send kat saye x? apai209030@yahoo.com..time kacih :)

    ReplyDelete
  2. send kt sy juga bole? qlurunhamka@gmail.com

    ReplyDelete
  3. saya dah sent emel..maaf lambat reply..harap buku ni dapat membantu..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum... cantik, boleh tak hantar contoh kat sy... analiayunus@yahoo.com

    thanks

    ReplyDelete
  5. canteeeek.... leh kngsi. arifinawang3175@gmail.com

    ReplyDelete
  6. mohon share buku program cikgu utk rujukan dan garis panduan..fb saya NOR HAFEEZA MOKHTAR @email saya dikyan_hks@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. salam
    saya baru sent via emel.boleh cek.maaf lambat.
    sharing is caring

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam puan.saya nak mintak tolong emel kat saya jugak..terima kasih

      sapaname@gmail.com

      Delete
  8. Menarik sangat....bole sy nk share... talfizataufik@ yahoo.com

    ReplyDelete
  9. cantik dan menarik. Harap dpt share. Tqvm... tieman74@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam
    Baru sent via emel. Maaf lambat.
    Sharing is caring.sy check emel seminggu sekali ;)

    ReplyDelete
  11. salam..
    boleh x send kat sy juga..
    kreatif sgt...harap dpt share..
    misshielaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam..puan,boleh x send dkt sy jugak..
    nk belaja tuk wat buku program sekolah..

    maizatulsaleh@yahoo.com
    tq..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum puan..boleh x sent dkt sya...ni email sya...

    ira_ati01@yahoo.com

    thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. puan mohon jasa baik tuk send pada yasa juga..

      na_Gsmile@yahoo.com

      trmksh.

      Delete
  14. Puan saya pun nak jgk...cantik sangat...leh wat contoh...send ke..
    che_sayang7@yahoo.com

    tq..

    ReplyDelete
  15. Cantik.boleh hantar kat saya juga.auniaqilku@gmail.com

    ReplyDelete
  16. nak mintak tlg email kpd sy.. ieja_27@yahoo.com.my thanks...

    ReplyDelete
  17. cantik... leh tak send shikin_0908@yahoo.com.my...tq =)

    ReplyDelete
  18. As salam.... cantik nya buku program ni... mohon share..tq ;-)

    faizahhamzah2013@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. kak, cantik sangat...mohon share...email saya dnuruliza@gmail.com

    ReplyDelete
  20. buku program yang kemas dan cantik ..
    kaloi_laut@yahoo.com
    terima kasih .. semuga mendapat pahala yang berterusan kerana sudi berkongsi dan memudahkan kerja individu lain :)

    ReplyDelete
  21. Assalam..hasil kerja yang sangat kreatif..tahniah.. mohon share...missoren83@yahoo.com
    terima kasih banyak-banyak...

    ReplyDelete
  22. salam...cantik dan kretifnya...nak mintak share gak..terima kasih dan semoga bantuan saudari mendapat ganjaran pahala dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat...amin
    lieya_ke11@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Salam..
    sahabat2 sekalian..saya telah emelkan buku program ni..walaubagaimanapun saya memohon maaf sebab lambat terutama yg request since february..harap buku ni dapat membantu..saya send sekali buku program persaraan..
    sharing is caring...

    ReplyDelete
  24. Cantik... mohon disharekan yang dalam bentuk publisher k. raihanazuria@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Salam..menarik sgt..blh x send ke aisyahradhiah@gmail.com trime kasih ye

    ReplyDelete
  26. Salam.sy dah sent via emel.inshaa Allah sy boleh reply awal request semua disebabkn talian internet sy dah upgrade..hehe..sharing is caring

    ReplyDelete
  27. salam...cantik dan menarik. boleh kongsikan bersama.saya nak belajar buat benda ni. kalau sudi emelkan di alamat ini cikangu@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.saya dah sent.kindly check ur email.tq.sharing is caring

      Delete
  28. Salam..bole emailkan buku program tu kepada sy..
    spiderman.cacat@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.email has been sent.kindly check ur mailbox.tq
      Sharing is caring

      Delete
  29. SALAM..BOLEH SEND PADA SAYA TAK? happy_nisa@yahoo.com ...thanks ye

    ReplyDelete
  30. Email has been sent.sharing is caring.

    ReplyDelete
  31. salam puan... boleh kongsi kat saya juga tak?
    ishakner@gmail.com ....terima kasih

    ReplyDelete
  32. Salam puan.boleh sent dekat saya x?
    Login_hardy@yahoo.com. terima kasih.

    ReplyDelete
  33. salam...mohon share buku program boleh.terima kasih
    olyn_rita@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email kat akk juge? qish07@yahoo.com

      Delete
    2. Klakor la kak balqis..akak request via sms je pun ok..hehe...

      Delete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. Slm..blh emelkn kt sy..pandai akak design..quiy_84@yahoo.com..tqvm

    ReplyDelete
  36. askum,bleh emelkan ke saya x?azanur_83@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  37. salam wbt..saya berminat dengan buku program..boleh hantar ke tempat saya juga? zarith.sufian@gmail.com

    terima kasih,

    best regards,
    zarith.

    ReplyDelete
  38. salam cikgu, bley x send contoh buku program ni kat sy.emel eiha_85@yahoo.com..arap cikgu sudi share.

    ReplyDelete
  39. salam ckgu, boleh x send cntoh buku prgram ni kat
    tiotgurl@yahoo.com ...
    hiasan yang sgt cntik n kreatif..smoga ckgu dpt mmbantu.. :)

    ReplyDelete
  40. assalam..mohon share dlm format publisher aidawati02@yahoo.com. tq :)

    ReplyDelete
  41. salam. tolong email kepada saya softcopy dalam format microsoft publisher...urgently needed. tq in advance. my email add: suhaimi.zulkipli@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Email has been sent.check ur mail box.

    ReplyDelete
  43. salam cikgu, emailkan sy juge ye..jasa mu dikenang..sy jadi ketua ajk buku program utk sambutan hari guru minggu depan, thanks much.. cikgusiti.skkidurong2010@gmail.com

    ReplyDelete
  44. salam cikgu,emelkan kat saya juga dalam publisher.tq.slamat hari guru . azanur_83@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. salam cikgu timah. bolh tak emailkan pd sy buku prg.hariguru yg cun sgt nie. sy teruja untuk wat buku prgrm sempena hr gr nex week. as soon as possible. tq
    zahfizah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  46. Setakat ni sy dah sent pd semua.klo ada yg terlepas pndang sila inform.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam boleh email pada saya ...... zielaupm@gmail.com

      Delete
  47. Salam.... saya minat n suka sgt tgk buku program nie... boleh cikgu email pada saya....... Sempena sambutan Hari Guru Di Sekolah Saya ... email zielaupm@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Salam.. cantikla buku program cikgu.. leh share tak? ni email saya.. fawzannie@yahoo.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  49. salam sgt cantik leh share kt saya x??ni email saya rizalfxsaad@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Setakat ni dah sent emel kat semua.cek inbox dpt tak..kadang2 nk cepat sy tersalah type emel..tu yg lmbat bila fail delivery br tahu typo.
    Selamat Hari Guru!!

    ReplyDelete
  51. buku program yang sangat menarik...kreatif...

    ReplyDelete
  52. Salam. Emm..bleh share pada sy juga? Really appreciate it very much. TQVM. My email : naleez876@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Failure delivery for naleez876@yahoo.com

      Delete
  53. salam..kak blh send kpd sy?
    husna412@yahoo.com...tQ kak

    ReplyDelete
  54. Email has been sent.kindly check your maibox.

    ReplyDelete
  55. salam..
    nak mintak jugak kak..
    cantiknye..
    email
    mcda84@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. salam...
    email kat atas tu salah
    mcda84@gmail.com
    tq kak!

    ReplyDelete
  57. salam cikgu tolong email kan dekat saya... halizazaidi@yahoo.com jasa baik n murni cikgu hanya Allah saja yang dapat membalasnye..aminnnn

    ReplyDelete
  58. cantik..suka tgk..blh send ke imai_saa@yahoo.com.. k tq

    ReplyDelete
  59. bagusnya akak..ikhlas kongsi benda macm ni...hehe...saya nak jugak...nak jugak...email= aleeesyedz@gmail.com.........selamat hari guru...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  60. salam...boleh cikgu email dkt saya x? cantik la..nk bt contoh...norbaizura142@gmail.com

    ReplyDelete
  61. salam cikgu boleh email kat saya...atin_why@yahoo.com...terima kasih atas perkongsian ilmu da jasa yang diberikan...

    ReplyDelete
  62. asslmkum...cikgu boleh tolong emailkan untuk saya...sitirahani78@yahoo.com.my.......terima kasih. kad hari guru yang kreatif dan sangat cute.

    ReplyDelete
  63. salam .harap anda boleh reply email sy secepat mngkin . tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap anda pun boleh bg email address kalau nk scepat mungkin sbb xtau yg mana satu oh miss/mr Anonymous.. ;p
      ??????

      Delete
  64. Salam.. memerlukan contoh buku program sebegini.. boleh emailkan pada saya.. dluna69fia@yahoo.com.my.. terima kasih

    ReplyDelete
  65. Salam puan..
    Mohon jasa baik puan utk emailkan softcopy buku program ini dlm bentuk ms office publisher ke zulhilmi.skdwa@gmail.com boleh..?
    jasa baik puan amat sy hargai..

    ReplyDelete
  66. assalamualaikum...cantiknya buku program ni...kalau x keberatan nak minta puan email kt saya....terima kasih atas bantuannya....hanya allah yang dapat membalasnya... ni email sy... wpu8061@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah sent tp saya plak kena send request untuk guest list email anda???!!
      Sorry!

      Delete
  67. ASSALAM.
    BOLEH SENT KEPADA SAYA AS SOON AS . TQ.SGT CANTIK DAN SAYA TERTARIK. SAYA PERLUKAN SEGERA......TERJADI BIDAN TERJUN PULAK .KALUT LA SAYA CARI BUKU PROGRAM...PLZZZ HELP.
    budak_sempoi82@hotmail.com

    ReplyDelete
  68. A'kum. Saya nak juga buku aturcara ni....sangat menarik. Mohon email ke zariff_zah@yahoo.com .Tq

    ReplyDelete
  69. salam puan..puan mmg sgt kreatif..kalau boleh nk mtk share soft copy buku program yg ini jugak..di email yg sme za_rain0405@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. assalamualikum puan..Mohon jasa baik puan utk emailkan ke magapayas@gmail.com..terima kasih bebanyak puan..=)

    ReplyDelete
  71. terbaikk..leh email saya azleyza@gmail.com tq very muchh.pn ade x buku program utk hari kokurikulum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sent.check ur mailbox.sorry ye,sy share buku program yg sy buat je.

      Delete
    2. tq very much. nk kene buat buku prog utk carnival koku yg agak grand. aduss ponin

      Delete
  72. Assalamualaikum puan...cantik buku pgram puan ni. Klu tak keberatan blh tak emailkan ke ruhainetamin@yahoo.com tkasih byk puan.

    ReplyDelete
  73. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  74. menarik sangat..puan,boleh tolong emailkan utk sy juga?t.kasih atas perkongsian :) [asmaalsyifa@gmail.com ]

    ReplyDelete
  75. pamplet yang menarik pernah akak lihat. Boleh tak emel utk akak. Terimakasih byk2: awaharun65@gmail.com

    ReplyDelete
  76. salam.bleh emel kt sy x? polka_barbiedoll@yahoo.com tq so much ckgu.
    sy jga bakal ckgu.smoga puan diberkati Allah.

    ReplyDelete
  77. Assalamualaikum wbr...

    hondarian71@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  78. Assalamualaikum puan.. mohon share ke email atikahnazirah@gmail.com jika tak keberatan.. jazakallah :)

    ReplyDelete
  79. cikgu,saya nak jg..emelkan kpd saya.liezafizora@gmail.com.terima kasih

    ReplyDelete
  80. slm mohon email kan buku program ni kpd saya ye..sgt cantik..email ke Balqis_0105@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  81. cantik buku program ni...mohon emailkam pd ta_7871@yahoo.com

    ta cikgu

    ReplyDelete
  82. teruja... wow! tolong send kt saya skjelutong@ppdlms.edu UP: PN SUFAATUL HUSNA SULAIMAN

    TQ, JASAMU DIKENANG

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pn..domain emel yg diberi tidak wujud...

      Delete
  83. asalamualaikum boleh send kat saya tak?
    amad_smart93@yahoo.com

    ReplyDelete
  84. cantik nya.. berminat la.. leh send tak syarida393@gmail.com
    syukran..

    ReplyDelete
  85. Assalamualaikum wbt...mohon share buku program cikgu utk rujukan dan garis panduan...simple...cute & nice...hafiz_lah88@yahoo.com

    ReplyDelete
  86. salam.. cantik ., kalau x keberatan boleh share x?
    nurhayatimohamadsidek@gmail.com.. terima kasih

    ReplyDelete
  87. Sy br dpt sent emel..start dr atikahnazirah ke nurhayati..so sesape yg x dpt tolong bgtau semula mybe sy tlepas pndang...

    ReplyDelete
  88. salam .boleh emel saya... julaila@kpkt.gov.my ... terima kasih

    ReplyDelete
  89. salam..bleh send softcopy pada saya juga bersama dgn softcopy buku program persaraan tu..nie email saya..nursyazwanimastura@yahoo.com

    ReplyDelete
  90. mau jugak..send kn kat sy boley x..thanks byk..
    liana_cikgarang90@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. assalamualaikum..saya dah terima buku prog persaraan..jazakillah..yg ni pun cantik..boleh emelkan kat saya?halimah_1918@yahoo.com..jazakillah lg skali

    ReplyDelete
  92. assalamualaikum.. harap boleh shere, bole emelkn kat saya..? chyecerdik93@gmail.com... terima kasih..

    ReplyDelete
  93. salam selamat berkenalan, akak berkenan dengan buku program cukgu kalau tak keberatan boleh tak minta soft copy
    add: tanjung_way@yahoo.com akak dari sarawak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bkenalan...saya dah hanta emel..boleh check inbox

      Delete
    2. Selamat bkenalan...saya dah hanta emel..boleh check inbox

      Delete
  94. salam..bleh send emel sy x?
    ariysan_93@yahoo.com
    tma kasih :)

    ReplyDelete
  95. salam.puan..boleh saya minta izin hantar ke emel saya rifazida@gmail.com terima kasih..cantik sangat hasil kerja puan.

    ReplyDelete
  96. emailkan saya rosmarialorin@gmail.com
    lilymaria80@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. Salam,

    Kak, saya berminatlah dengan design booklet akak ni. Minta emel di ferroselina@yahoo.com. Terima kasih

    ReplyDelete
  98. boleh emailkan ke amoi_intan@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  99. salam...bleh pn emelkan pada sy : faranuriwani@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. salam...bleh pn emelkan pada sy : nurulakmarahmad@yahoo.com

    ReplyDelete
  101. slm boleh email pd nurizzatimohammad@gmail.com

    ReplyDelete
  102. salam. blh pn emelkn pada sy? TQ

    nurulain2509@gmail.com

    ReplyDelete
  103. salam..boleh pn emailkan pada saya di isazamia@gmail.com

    ReplyDelete
  104. um_zonen@yahoo.com

    ReplyDelete
  105. assalam... boleh emailkan saya buku program ni.. cantik sangat.... kalo boleh urgent...

    intan_808@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  106. Assalam.. boleh emaikan x?

    hanaqistina_Fa10@yahoo.com

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  107. salam~ sis nice buku program...
    mohon share ye sis :)
    destruct_4@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. Assalam cikgu...mohon emailkan buku program cikgu kat saya boleh...Jasa baik cikgu didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih...madi1373@gmail.com

    ReplyDelete
  109. salam cikgu..sgt cantik buku program cikgu..boleh share dengan saya juga? ini email saya aqma_amyra@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  110. Dhiya husna, Hj Sapin family & Aqma amyra..
    Boleh check inbox..

    ReplyDelete
  111. salam
    boleh sent contoh dekat saya x?
    aishah.faizah@gmail.com
    tenkiu

    ReplyDelete
  112. Salam. Boleh tak emelkan contoh ni kpd saya? Emel iza_ins@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. salam pn..buku program yg sgt cantik..blh sent ke email saya? joejer78@yahoo.com..terima kasih pn di atas perkongsiannya..

    ReplyDelete
  114. salam...mohon emailkan pd sy... myalza1103@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Aishah,iza,joejer&myalza :
    Email has been sent.kindly check your mailbox

    ReplyDelete
  116. salam..cantik..sy nk jgk ^_^ affafhussin@gmail.com
    tq 4 sharing..

    ReplyDelete
  117. salam. rus_lutfiyah91@yahoo.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  118. salam. blazychrome@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  119. assalamualaikum cikgu,boleh emailkan pd saya?.. cikguvanilla@yahoo.com .tq yer

    ReplyDelete
  120. assalamualaikum cikgu timah...saya tertarik dengan design buku program yang dihadilkan oleh cikgu...besarlah harapan saya andai cikgu timah sudi berkongsi soft copy publisher buku program tersrbut..ini alamat e-mel saya: muzhaffarmahat86@gmail.com / muzhaffarmahat@yahoo.com.my. .terima kasih

    ReplyDelete
  121. salam cikgu tq yer coz sy dh trima softcopy tu cuma yg majlis persaraan pengetua je x blh nk bk la...blh cikgu send semula...
    buku program hari guru tu cntik sgt2...tq yer cikgu coz byk membntu sy...tqvm..

    sabkmais@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku persaraan tu dlm bentuk zipped sbb file besar.harap maklum.

      Delete
    2. Buku persaraan tu dlm bentuk zipped sbb file besar.harap maklum.

      Delete
  122. assalam puan
    boleh toleh emailkan dlam btk publisher..

    acuyuhan@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  123. sala.boleh share dgn saya.jasamu dikenang
    nurzulizamy@gmail.com

    ReplyDelete
  124. bleh send kt email ni..senseisue21@gmail.com..tq :)

    ReplyDelete
  125. salam..buku ni cantik..bleh x anta kt emel sy..emisan_00@yahoo.com...terima kasih banyak2..nk smpn bt rujukan..=)

    ReplyDelete
  126. Salam puan..kandungan dan design buku program sangat menarik..Mohon jasa baik untuk emailkan softcopynya..raveen_indran@yahoo.com.sg..

    10 Q.

    ReplyDelete
  127. assalamualaikum puan...sy cukup berminat dengan buku program ni sebab sangat kreatif dan boleh di jadikan sebagai 1 bahan rujukan. boleh tak puan send kan softcopy buku program ni ke email sy? : azlindamustapha3388@gmail.com, terima kasih banyak2 puan di atas perkongsian ini.

    ReplyDelete
  128. assalamualaikum puan. sy berminat dengan design dan kreativiti buku program ni. boleh tak tolong emailkan ke email sy : azlindamustapha3388@gmail.com.....terima kasih di atas perkongsian ini.

    ReplyDelete
  129. assalamualaikum..
    cantiknya buku program ni.bole tak tlg emailkan ke aqeefdanial@gmail.com
    terima kasih bebanyak ya

    ReplyDelete
  130. assalamualaikum puan.buku yang jarang jarang dibuat ni. pohon email ke azrulhakim28@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  131. Sent.check mailbox ye. Kalau x dpt harap mklumkn.

    ReplyDelete
  132. Hello puan.cantuk buku program ini.boleh tak emailkan pada saya.radhiaa@gmail.com.thank u puan.-radhi

    ReplyDelete
  133. assalamualaikum, dengan tak malunya saya pun nak jugak..musyamili@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  134. Slm, sis cantik buku pgrm persaraan guru n hari guru nie..blh tak sy nk copy publish..1st time bukat buku pgrm..sy tak ada idea..tq sis..email saya sitiasma99@gmail.com

    ReplyDelete
  135. Slm...Sangat kreatif dan berinovasi. sent kat gobuk2014@gmail.com juga ya kak....

    ReplyDelete
  136. Salam, mohon diizinkan untuk diemelkan contoh yg cantik ini ke sitiha75@gmail.com. terima kasih sangat2

    ReplyDelete