Friday, June 22, 2012

BUKU PROGRAM MAJLIS PERSARAAN GURU BESAR

Kali ni saya share kan BUKU PROGRAM MAJLIS PERSARAAN GURU BESAR sekolah saya. Untuk Majlis kali ni kite bekerja belakang tabir je,sebelum hari kejadian..Majlis ni sebenarnya tertunda akibat beberapa masalah yang tidak dijangkakan,buku program pun sebenarnya dah siap terlebih dahulu sebelum buku program hari guru. Setelah beberapa kali edit akhirnya siap juga...biasa last2 minit yang berubah ialah tentatif serta senarai jawatankuasa..


Cover Buku Program Persaraan




Muka surat 2 & 3

Muka surat 4&5

Muka surat 6&7

Muka surat 8&9

Muka surat 10&11

Muka surat 12-Last page

Buku ni buat dalam bentuk booklet.Disebabkan gambar2 yang terhad, terpaksa la menggunakan gambar2 sedia ada. GB taknak gambar2 lama die dipublish kan,so kite guna gambar yang ada je..tu pun dapat satu gambar die masa mula berkhidmat,dapat dr PT..

Untuk versi PDF boleh tengok kat sini >>> BUKU PROGRAM MAJLIS PERSARAAN


Jika berminat untuk dapatkan softcopy dalam bentuk publisher boleh tinggalkan emel di ruangan komen.



332 comments:

  1. please boleh bagi softcopy tak? mylady_abby@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hlovate_jana@yahoo.com
      hm_7384@yahoo.com

      Delete
  2. hlovate_jana@yahoo.com
    hm_7384@yahoo.com

    mohon jasa baik utk emailkan sy sofcopy buku program diatas. TQ-)

    ReplyDelete
  3. sgat2 memerlukan softcopy buku program diatas.. trima kasih..

    ni email saya.. hm_7384@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. salam..boleh cikgu emelkan pada sy softcopy..terima kasih bebanyak

    eye_na136@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. boleh cek emel masing2..sori lambat reply..

    ReplyDelete
  6. Assalam..Saya juga perlukan softcopy...Kreatifnya cikgu ni la..Tq

    sitiraihans@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam.. great job! veri impressed with your work! tolg emel pd sy, ye..

    sitreen_mujahidah@yahoo.com

    tqvm.. smoge Allah mmbalas jase baik cikgu..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum dan selamat aejahtera. mohon jasa budi pebulis urk emel kan softcopy pada saya? humyramiza@gmail.com
    jazakallahu khairan kathir. terima kasih banyak

    ReplyDelete
  9. Assalam..Saya juga perlukan softcopy...
    cygnaktrg@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Assalam..Saya nak jugak softcopy...
    sapaname@gmail.com

    ReplyDelete
  11. salam...
    boleh saya dapatkn softcopy utk dijadikan gambaran dan rujukan...
    hudatahir81@gmail.com

    terima kasih cikgu...
    jasamu dikenang...

    ReplyDelete
  12. Salam.
    Waa,.br sent via emel.
    File ni zip ye sbb besar sbb byk gambar so lambt sket n depends on kelajuan internet sy.so january request pun br sent td.
    Harap dpt membntu.
    sharing is caring.

    ReplyDelete
  13. ASSALAMUALAIKUM....Mohon softcopy dr penulis...Very nice work. Syabas!...Tq 4 sharing n syukran....my email: jannahjalil@yahoo.com / jannahjalil@gmail.com.

    ReplyDelete
  14. salam
    kreatif dan penuh maklumat...
    mohon share ye..terutaman sajak Bak Air Mengalir tu..seyes terharu teman...
    Tq for sharing.
    geaa2@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. salam..nak mintak soft copy..
    hebat la buku program tu.

    mohdhanafiahali@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum,

    Mohon share soft copy kepada saya...

    zainon_65@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  17. salam....saya jadi ketua ajk persaraan pk saya di sekolah.puan punyer buku program sangat menarik boleh email kat saya...
    chua_lingling@yahoo.com
    ini guru saya yang in charge buku program.as soon yer...amat memerlukan.tq so much puan

    ReplyDelete
  18. share dengan sy puan.tq
    zailila78@gmail.com

    ReplyDelete
  19. cikgu,
    boleh share tak dengan
    puvanes86@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  20. askum,,, boleh share tak... buku progrm yg menarik n cantik,,, tqvm cg

    ReplyDelete
  21. salam,,, sy tgh mencari buku program yg menarik utk persaraan pengetua n pk1 sy pd 11 mac nie,,, boleh tak nak share buku program yg menarik nie,,, tqvm jika sudi,,, email saya leey8378@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Salam.Tolong emelkan softcopy.Amat menarik.
    zarina_masri@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. salam cikgu..minta jasa baik cikgu utk send softcopy ke email sy..
    masjugak@gmail.com
    tq..

    ReplyDelete
  24. salam cikgu, minta jasa baik send softcopy ke email saya..
    julietcome@yahoo.com
    tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum...boleh tk saya nk mintak softcopy buku program ni..klu blh saya nk secepat yang mungkin.. mintak jasa baik cikgu..saya suka buku program cikgu ni..
      julietcome@yahoo.com

      Delete
  25. Salam.
    Saya telah emelkan buku program ni. walaubagaimanapun...saya memohon maaf sebab lambat SANGAT reply..the last reply was on early february..masalh kesuntukan masa dan kekangan kelajuan intenet untuk upload file ni...skang inshaaAllah laju sket..
    Saya zip kan file ni sbb byk gambar jd file size die besar sket..
    saya 'pakej'kan sekali dgn buku program hari guru tu smentara line internet tgh 'laju'..
    Saya mohon maaf sekali lagi kepada memerlukan cepat semoga boleh memberi manfaat pada masa2 akan datang.. sharing is caring...

    ReplyDelete
  26. emelkan pada saya juga happy_nisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. yang ni pon cantik, n keatip sgt!;)
    emailkn sy juge ye
    cikgusiti.skkidurong2010@gmail.com

    ReplyDelete
  28. salam cikgu mohon share buku program ni dan hari guru sekali leh tak? ni email saya fawzannie@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  29. boleh tlg emailkan.. badar67@gmail.com

    ReplyDelete
  30. salam cikgu mohon share buku program ni boleh?
    ni email saya hazirahmdjoha@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Blh tlg emelkan?sgt2 memerlukannya segera.emel sy sufisufiyyah@gmail.com

    ReplyDelete
  32. salam puan..boleh tlg emailkan kat sy buku program ni..sy sgt memerlukannya segera tuk rujukan..terima kasih..cantik sgt design dia..
    za_rain0405@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Salam..nk mtk softcopy..
    emelkn di ridzuanzaman@live.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  34. salam, saya nak minta soft copy. terimaksih byk2
    nhmz58477@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. Salam, tolong email soft copy utk saya.
    shamitha84@yahoo.com
    Thanks in advance....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Shamitha...I did sent the email...tp yahoo sent reply said that email does not exist...

      Delete
  36. Assalam.. boleh minta softcopy..
    izazumaiah@yahoo.com
    terima kasih banyak2..

    ReplyDelete
  37. salam..mohon pertolongan send softcopy..
    izziyanishafinaz@gmail.com
    terima kasih banyak2 sudi membantu..

    ReplyDelete
  38. Assalammualaikum.. mohon emel soft copy..
    puterisulaiman @yahoo.com
    aien.skk2008@gmail.com
    terima kasih byk2 kerana sudi berkongsi dan kami amik nie aje yeaa.. tq..

    ReplyDelete
  39. Salam cikgu. boleh tak saya mintak soft copy nya..hali6164@gmail.com t.kasih kerana sudi berkongsi.

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum..blh x saya nak mintak soft copy?kalau blh, nak mintakla jasa baik cikgu emelkan...emel saya halimah_1981@yahoo.com..terima kasih

    ReplyDelete
  41. Salam Cikgu buku program yang menarik, mohon untuk berkongsi buku tersebut dan harap dapat emelkan kepada saya:amuhdboskrie@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. as salam cikgu..saya pun nak juga soft copy bole?tq in advance.email to :aidajohari@gmail.com

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum.
    mujahidah9011@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum. Cikgu bleh x saya nak softcopy. Cantik sangat!
    jasafuan@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm sis..sy berminat dgn buku prgram ni blea send kat emel.. harumanorked_87@yahoo.com.my

      Delete
    2. Slm sis..sy berminat dgn buku prgram ni blea send kat emel.. harumanorked_87@yahoo.com.my

      Delete
  45. mohon jasa baik utk emailkan sy sofcopy buku program diatas. TQ-)...riznas2@gmail.com

    ReplyDelete
  46. skdatoabubakarbaginda@gmail.com
    aziera_sit@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum..very nicely done for the book. Boleh x share dgn saya. Saya kene organize persaraan guru next week..huhu. Ni email saya: fahim.hamdan@yahoo.com
    Thanks a lot!

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum...buku program cikgu sgt menarik ! Saya kena buat buku program persaraan gb tak lama lagi..bukan mudah menyiapkannya.. Mohon jasa baik cikgu bantu saya utk share dgn saya. Email saya: wanmaya@gmail.com
    Allah saja membalas jasa cikgu..Terima Kasih.

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum..jika tidak keberatan, saya juga mohon jasa baik cikgu untuk share dengan saya buku program ini. Ini email saya : aziatiaziz@gmail.com Semoga hidup urusan hidup cikgu akan dipermudahkan-Nya. Thanks in advance for sharing :)

    ReplyDelete
  50. minta emelkan softcopy ke slukh78@gmail.com.
    Terima kasih banyak2...

    ReplyDelete
  51. salam puan cikgu..saya mhon softcopy,sy budak baru bljr kohort kpli jqaf 2008....tq.......salmiwati02@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. email lama xblh bukak,blh bg d email baru x...ainuddinarom@gmail.com

    ReplyDelete
  53. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ckgu nk softcopy segera leh ke coz majlis hujung bln 12 ni....ni emelnyer..

      sabkmais@gmail.com

      Delete
  54. salam..mohon pertolongan send softcopy..
    wanadidah600618@gmail.com
    terima kasih banyak2 sudi membantu..

    ReplyDelete
  55. salam cikgu...mohon send softcopy...
    lynn_tku@yahoo.com
    semoga jasa baik cikgu akan diberi ganjaran di sisi Allah S.W.T.

    ReplyDelete
  56. salam cikgu...mohon send softcopy
    zmie_pb@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. salam cikgu..mohon send softcopy ke emel mas_oryza@yahoo.com..trm ksh byk2..

    ReplyDelete
  58. as salam cikgu..minta jasa baik cikgu emailkan softcopy buku program yang cantik ni.terima kasih cikgu
    mrsdyan@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. Sala..cntik sgt buku program tu..sya nk jgk..emeil
    wan_nhar@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  60. Assalamualaikum w.b.t...

    Mohon share soft copy kepada saya boleh......t.kasih byk2......

    faridah016@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. assalamualaikum.....
    mohon share softcopy buku program kpd sy... terima kasih byk2...
    hasmalinda5856@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum w.b.t..
    Tahniah...buku program yang menarik... Saya pun nak mohon share softcopy buku program ni...syukran..
    musyamili@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  63. assalamualaikum...
    Saya pun nak share...
    email kat mrz10325@hotmail.com
    tq

    ReplyDelete
  64. Assalamualaikum....cantiknya buku program cikgu..boleh saya share..email kat eynaras@gmail.com

    ReplyDelete
  65. assalamualaikumm.....cantik buku program cikgu...boleh saya share...email kat eynaras@gmail.com

    ReplyDelete
  66. mohon softcopynya..tqvm
    aswani@smksubest.com

    ReplyDelete
  67. assalamualaikum...mohonn softcopy boleh...tm ksh krn share.. email, afrahabdulrahman84@gmail.com

    ReplyDelete
  68. salam cg ..mohon share softcopy...djul1774@yahoo.com.my
    Terima kasih

    ReplyDelete
  69. Sy br sent semua emel ye.boleh cek inbox..maklumkn semula kalau x dpt.
    January biasa la busy sket...

    ReplyDelete
  70. askum cg....saya mohon share buku aturcara dan share experience semasa kendalikan majlis tersebut...semporna29@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikum wbt...saya mohon share buku program cikgu...sgat2 memerlukan softcopy buku program diatas.. terima kasih...ni email saya...hafiz_lah88@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. Salam Cg. minta email juga kt sy. Thanks in advance suzaimi.irwan@gmail.com

    ReplyDelete
  73. Sent to semporna29,hafiz&suzaimi...
    Request lain2 seperti pngalamn x dpt dpenuhi buat sementara ni.sy forwardkn softcopy sedia ada dlm emel sy..
    Sy ada lg dua buku persaraaan 2013 yg akan di uploadkn nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK...terima kasih...semoga murah rezeki cikgu selalu :)

      Delete
  74. salam...buku program yg menarik..minta share softcopy ye...suzana.anwar@yes.my

    ReplyDelete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  76. salam kak. saya amat memerlukan softcopy buku program persaraan ni. harap akak boleh emel kt saya...su1211k@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. salam... cikgu... boleh sy dapatkan softcopy buku program persaraan gb ni... zuera_ieyda@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Salam Cikgu.....mohon jasa baik untuk sent softcopy majlis persaraan GB ke emel cikgupra88@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  79. salam cikgu...mohon jasa baik cikgu untuk sharesoftcopy buku program ke email saya n_zuliana68@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cikgu...boleh tak email softcopy tu kat saya coz majlis persaraan pgetua saya x lama lg...pls. tqvm

      Delete
  80. SALAM..BOLEH SHARE X BOOKLET NI KAT SY..
    iesleenick@yahoo.com

    TQVM

    ReplyDelete
  81. as salam cikgu..mohon jasa cikgu..saya pun nak soft copy..emel saya..wani_er@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  82. Salam cikgu...saya mohon jasa baik cikgu dpt share dgn saya softcopy buku program ini...saya nak wat utk persaraan pgetua saya x lama lg..pls cikgu..sya sgt2 berhrp.. email ke n_zuliana68@yahoo.com

    ReplyDelete
  83. Dah sent.check ur mail box.maaf ye ada yg lmbat reply.sbb sy response bila sy check notification pd emel.bila kelapangan br sy check n reply emel.yg nk urgent tu pandai2 la kontek sy cara lain ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cikgu..maaf ye
      saya tak dapat le email dari cikgu...boleh tak cikgu email lagi sekali..
      n_zuliana68@yahoo.com
      saya sangat2 berharap softcopy dari cikgu. tqvm

      Delete
  84. akhairi@gmail.com
    semoga usaha cikgu mendapat keberkatan
    tq

    ReplyDelete
  85. assalamualaikum... cantik buku program cikgu. boleh emailkan softcopy kepada saya. terima kasih.
    ain_abdullah@yahoo.com

    ReplyDelete
  86. sangat menakjubkan.. mohon share utk peningkatan kualiti kerja bersama.. terima kasih
    amiey4686@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. Sent.kindly check your mailbox.
    Kalau x dpt harap maklumkn.

    ReplyDelete
  88. Boleh share buku program ni. Blh emailkan kpd saya hjhzila@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Assalamualaikum...boleh emailkan bahan ini kepada email saya? ada contoh buku program pibg dan brouser program tak?
    ctazue@gmail.com

    segala kerjasama cikgu amat saya hargai...

    ReplyDelete
  90. Salam...sy berminat untuk dapatkan softcopy buku program persaraan tu..ni emel sy...zaimira@ymail.com....tq

    ReplyDelete
  91. salam cikgu, sy mohon ckgu share softcopy buku prog tu dgn sy t.kasih ckgu.. :)

    ReplyDelete
  92. lupe plak emel addr skslinda@gmail.com

    ReplyDelete
  93. salam cikgu, minta tolong email buku program ini ye utk saya rujuk. azie0312@gmail.com
    tqvm

    ReplyDelete
  94. mohon share fazlizamohdnor@gmail.com

    ReplyDelete
  95. salam...kak. emailkan kat gobuk2014@gmail.com juga ya. sangat menarik.

    ReplyDelete
  96. salam kak..boleh emeilkan kat ieta_anita@yahoo.com.my ya..sangat cantik

    ReplyDelete
  97. Sangat cantik & terbaik...please kak, emailkan kpada saya. fauziah_mohdyusof@yahoo.com . TQ

    ReplyDelete
  98. Cantik sekali buku program ini.
    Minta jasa baik Cikgu, emailkan kepada saya.
    Ribuan terima kasih diucapkan .
    tdinding@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. Assalamu'alaikum cikgu. Boleh emailkan kepad saya cba5088.skpekanjaya@gmail.com...Terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu..

    ReplyDelete
  100. nice..boley emelkan di sue_shawn@yahoo.com. Tq.

    ReplyDelete
  101. cantik...mohon share softcopy....hudaaizan@gmail.com

    ReplyDelete
  102. hanafi5527@gmail.com.. mohon softcopy.. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  103. Salam.mohon softcopy ...cantik dan menarik.yaty_79@yahoo.com

    ReplyDelete
  104. Assalam... Mohon softcopy jgk ek.. ccb4850@yahoo.com... Sangat menarik dan kreatif...

    ReplyDelete
  105. assalam..mohon softcopy jgk ek..wanazizan@gmail.com.
    cantik..dan menarik..

    ReplyDelete
  106. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  107. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  108. Sent.sorry ye lmbat.masalah internet

    ReplyDelete
  109. Maaf cg..bole tolong emailkn ke unitpeperiksaansmksm@yahoo.com

    ReplyDelete
  110. suhaimi@sktsg2.edu.my
    Terima Kasih Cikgu.. Jasamu Dikenang Selalu..

    ReplyDelete
  111. salam , mohon email kan softcopy buku prgram tu..cantik sangat... azani1209@gmail.com

    ReplyDelete
  112. Assalam. Menarik dan padat buku program tu. Mohon email kan softcopy ya nak buat rujukan ... shilasupian@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  113. Salam...buku program yang sangat menarik...bole share buku program ni...ni email saya... dianaziz82@yahoo.com
    Tq..

    ReplyDelete
  114. salam..
    boleh saya dapatkan softcopy

    sakinahbaraq@gmail.com

    ReplyDelete
  115. salam sis...blh emailkan untuk saya buku prgrm hari guru..dreen112@gmail.com...terima kasih

    ReplyDelete
  116. as salam sis.. nak jgk sis.. lizarais2021@gmail.com tq

    ReplyDelete
  117. Assalamualaikum...cikgu..ambo mohon softcopy buku prgm...majlis persaraan gb n hari guru...terima kasih..wassalam...nieahas@yahoo.com

    ReplyDelete
  118. salam, kak... sudi share softcopy dgn lin? mazlin4172@gmail.com. terima kasih diucapkan.

    ReplyDelete
  119. Salam~ blh emailkan softcopy buku prog yg cantik ni kepd saya~
    hazel7224@gmail.com
    Terima kasih~

    ReplyDelete
  120. Salam, blh emailkan softcopy buku program yg cantin ni kepada saya... amirab141980@gmail.com... Sekalung budi saya harapkan...budi baik dpt balasan daripada yg maha esa...terima kasih...

    ReplyDelete
  121. assalamualaikum, mohon perkongsian..email saya.. ppkiskg@gmail.com

    hanya Allah yang membalas budi baik puan.. amin

    ReplyDelete
  122. Assalamualaikum, cikgu..mohon emelkan..pinmuslim@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  123. assalmualaikum
    mohon emelkan pada saya.t.kasih
    naimyariff@gmail.com

    ReplyDelete
  124. mohon emelkan pada saya.t.kasih
    rsubramaniam9172@yahoo.com

    ReplyDelete
  125. mohon emelkan pada saya....tq
    ikasuzana@yahoo.com

    ReplyDelete
  126. salam cikgu..boleh emelkan softcopy x?terima ksih ye..
    ina_ayiena512@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  127. putera_amuk2@yahoo.com
    10q...

    ReplyDelete
  128. assalamualaikum cikgu...boleh share....terima kasih...aznani_alias@yahoo.com

    ReplyDelete
  129. salam ckg...mohon jasa baik ckg emelkn pada sy.. nskaz2067@gmail.com ... terima kasih...

    ReplyDelete
  130. As salam.... amat menarik buku tu... cikgu mohon share buku program ni blh ke? ni email saya dzafri70@gmail.com...
    Terima kasih.. May Allah bless us

    ReplyDelete
  131. salam..mohon share buku pogram ni yer cikgu...tkasih
    fedashaari@gmail.com

    ReplyDelete
  132. Assalam.. mohon share buku program ni.. tqvm
    aidaearnani@gmail.com

    ReplyDelete
  133. salam....mohon softcopy buku program ni. tqvm. aida_suzaini@yahoo.com

    ReplyDelete
  134. mohon softcopy...btk publisher ke.. word ke.. tqvm
    eminasha1@gmail.com

    ReplyDelete
  135. As salam..kak, mintak softcopynya pdj_1005@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  136. assalamualaikum..
    tq for sharing cikgu ;)
    emel sy: norazima6@gmail.com

    ReplyDelete
  137. assalamualaikum...nak minta share pamplet nie...
    zariesha@gmail.com
    tqvm

    ReplyDelete
  138. Assalamualaikum
    Mohon softcppy buku program tersebut ye. Jasa cikgu diucapkan terima kasih.
    hadiora66@gmail.com

    ReplyDelete
  139. assalamualaikum...nak minta share pamplet nie...
    wahyurania13@gmail.com

    ReplyDelete
  140. Assalamualaikum....mohon soft copy buku program ni ye..
    Terima kasih..ryan_810@yahoo.com

    ReplyDelete
  141. Salam. Mohon email soft copy buku program ni, boleh? Nampak menarik.. Email sy mi55berry@yahoo.com

    ReplyDelete
  142. Assalamualaikum. Buku Program yag cantik dan bermaklumat. Mohon email soft copy ya.. Terima kasih.
    hjhmazlina@yahoo.com

    ReplyDelete
  143. Maaf semua..sy br sent.boleh check inbox

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis..dah cek emel tapi xade pun..boleh emel balik tak?tq ye.. ina_ayiena512@yahoo.com.my

      Delete
  144. assalamualaikum cgu,
    boleh emelkan ke deterrent84@yahoo.co.nz
    tq cgu :)

    ReplyDelete
  145. Assalamualaikum cikgu, mohon email softcopy buku program ke hafzapd@gmail.com. Jasa baik cikgu hanya Allah saja yg dapat membalasnya. TQ cikgu.

    ReplyDelete
  146. nk jugak softcopy tu
    rohinah_abdullah@yahoo.com
    tqvm yer

    ReplyDelete
  147. nk jugak softcopy tu
    nadiahfatihah59@gmail.com

    tqvm yer

    ReplyDelete
  148. Nak jugak..kalau bleh as soon as posible...sbb ada majlis persaraan minggu dpn
    asnitaadnan@gmail.com
    tqvm

    ReplyDelete
  149. Assalamualaikum. Saya nak jugak. Moga dimudahkan segala urusan.

    ctazue@gmail.com

    ReplyDelete
  150. Assalam.. mohon jasa baik cikgu email softcopy ke mohdhairiis@gmail.com
    Terima kasih cikgu..

    ReplyDelete
  151. Assalamualaikum,

    Mohon share soft copy kepada saya..

    rozitahasan@gmail.com

    Terima Kasih ...

    ReplyDelete
  152. Assalamualaikum
    mohon emailkn soft copy ke nur_cendrakaseh@yahoo.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  153. Assalamualaikum
    mohon emailkn soft copy ke sofiaaliza1984@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mtk tlg emel ke
      rosilaharbain@yahoo.com

      Tqvm

      Delete
  154. As slm. Buku program yang cikgu buat memang menarik. Syabas! Boleh emelkan softcopy tak?
    nziaton73@gmail.com

    Terima kasih, cikgu.

    ReplyDelete
  155. salam cikgu...syabas ya...bole tlg email kpd sy?tq ya
    airiniham@gmail.com

    ReplyDelete
  156. as salam....sgat keatif
    minta jasa baik cikgu emailkan ke rozzanamohdsaid@gmail.com
    tqvm

    ReplyDelete
  157. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  158. Slm..mohon jasa baik cikgu email kan softcopy kt email sy.tq aatas pkongsian. .aimihaniffi@gmail.com

    ReplyDelete
  159. assalam.minta jasa baik puan untk emelkan soft copy ke emel sy. tiba2 kena buat buku program. ezzah26@gmail.com
    terima kasih...

    ReplyDelete